Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی صراط: خانواده های جوان با پرسش های فراوانی در ابتدای زندگی خود مواجه هستند که به دلایل مختلفی برای پاسخ دادن آنها به اینترنت رجوع می کنند
در این میان یک سایت اینترنتی با نام  "نی نی سایت"  از فرصت حیای سایت های اسلامی استفاده نموده  و خود را با ادعای مطالب به روز علمی و مفید به مخاطبان قالب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سایتی که  داعیه دار راهنمای بارداری و بچه داری  است اما از راهنمای سفر تا  دکوراسیون خانه و مدلینگ را در خود قرار داده و با روشی نرم و هوشمندانه آموزه های غربی را مادرانه در فکر مخاطبان خود می نشاند.
به گزارش پایگاه خبری صراط، این سایت با بخش های مختلف و عناوین مخاطب جذب کن دارای چیدمان پست هایی هوشمندانه است به طوری که  پس از چند پست اطلاع رسان ، حتما می توان مطالبی با نگرش کاملا غربی یافت و در بعضی از موارد همین پست های اطلاع رسان هم پس از آسمان ریسمان بافتن، در بند نتیجه گیری، تفکر خود را القا و یادداشت را تمام کرده اند!
نی نی سایت چند ماهی است که بخش  نظرات را به صورت انجمن گفتگو درآورده و وارد فاز یک شبکه اجتماعی بر بستر وب شده  تا ضمن افزایش رنکینگ، مخاطب را درگیر مباحث کرده تا اثرات هر پستش چند برابر شود و با دست کاربران بر مردم اثر گذارد .
هرچند این سایت ادعا کرده که بخش نظرات برای تبادل ایده ها و تجربیات است  و به دلیل تعداد بالای نظرات روزانه نظارت بر آن مشکل است اما در هر جستجویی، این نظر مخاطبان آن سایت است که دیده می شود و اگر نمی توانند بر داشته های خود نظارتی داشته باشند پس با چه هدفی آن را به اینصورت ارائه می کنند؟

 از طرفی با ادعای علمی بودن و متخصصان اهل فن این سایت ، تبادل تجربیات مخاطبان  به طنزی تلخ شبیه است که محکم پای آن ایستاده اند و  داستان رقابت رقبا می خوانند! و این درحالی است که در مطالب تولیدی نی نی سایت به راحتی می توان  تفکرات غربی  یافت که قابل انکار نیست .

در مطلبی  از باور خود یعنی رادیکال جنسیتی سخن می گویند و در مطلب دیگر طوری نوشتند که  انسان فکر می کند مردم  بی سواد عصر جاهلیت هستند و در خانه ها رضا خوان حکم می راند!  پس باید در پست دیگر با ویزای شینگن آشنا شد و راه مهاجرت به اروپا را در پیش گرفت! وگرنه حداقل یک گوشه  از ایران باید در راهنمای سفر این سایت جایی داشت!
 گردانندگان نی نی سایت  در دفاعیه ای از خود آیه کلام الله مجید را می آورند که  از بیان حقیقت وجودی شان توسط دیگران ناراحت شده اند اما مشخص نیست آیا می توانند بگویند در  کجای دین مبین اسلام کودکان را به نگه داشتن حیوان خانگی به خصوص در محیط های آپارتمان های امروزی توصیه کرده است؟ یا می توانند توضیح دهند تبلیغ فنگ شویی  که بت پرستی نوین است با کدام آیه قرآنی  وحدیث اسلامی  همخوانی دارند؟
 حضورفرهنگ  و سبک زندگی ایرانی اسلامی   فقط برای ترویج مصرف گرایی لازم است و در کلیت سایت واژه ای غریبه  و توقعی بی جاست. هنگامی که  در قالب پست های تولیدی نقش روایط عمومی مارک های آرایشی و بهداشتی را بازی می کنند و محصول یک شرکت غربی اسراییلی را در قالب گزارش به  مصرف مخاطب  می رسانند!
خواب ماندن مسوولان فرهنگی که  خود تا همین چندماه پیش مسوولیت اجرای سند 2030 را داشتند برای  نظارت بر سایتی حیا زدا و مروج فرهنگ اصیل غربی  که به راحتی در دسترس همگان حتی کودکان است، عحیب نیست!
هنوز مشخص نیست چرا با وجود تذکرات جدی که رسانه ها پیش از این در مورد محتویات مشکوک این سایت منتشر کرده بودند، نهادهای نظارتی و قضایی پیگیر موضوع نمی شوند؟
در زیر تنها بخش بسیار کوچکی از آنچه در این سایت و تالار گفتگویش اتفاق میوفتد قابل مشاهده است . از آموزش فواید نگهداری حیوان در خانه تا تمسخر شهدای مدافع حرم.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۴۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است

ایسنا/مازندران رییس شورای اسلامی بخش چمستان گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل آن به شهرستان شدن است.

بخش چمستان، یکی از شهرهای استان مازندران در شهرستان نور است. جاده‌ای دارد که چمستان را به نور و آمل متصل می‌کند. این شهر با قدمت ۷۰ ساله دارای شهرداری، بخشداری، دادگستری، سایر ادارات و دوایر دولتی، کتابخانه، عمومی و کانون فرهنگی‌تربیتی است.

بخش چمستان دارای طبیعت بسیار زیبا و بکر و دست نخورده‌ است که امروزه در کمتر جایی یافت می‌شود. روستای ییلاقی لاویج دارای آب گرم طبیعی در ۲۵ کیلومتری جنوب چمستان، پارک جنگلی کشپل، دریاچه الیمالات، جنگل واز، بقعه تاریخی آقا شاه بالوزاهد در روستای آهودشت و ۳کیلومتری شرق چمستان واقع شده است.

کوه‌هایی چون میرخمند، واز، لاویج، طارم، رودبارک، گزناسرا از جاذبه‌های این بخش به شمار می‌رود.

این بخش دارای منابع بسیار غنی جنگلی، معادن شن و ماسه، معادن ذغال سنگ، وجود شهرک صنعتی، وجود ناحیه صنعتی، پرورش ماهی و غیره است.

مردم بخش چمستان سال‌ها است که با روش‌های مختلف می‌خواهند تا مسئولین کشوری و استانی نگاه ویژه‌ای به این بخش داشته باشند. 

«قدرت الله نصیری» رییس شورای اسلامی بخش چمستان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل به شهرستان شدن است که با مطالبه‌گری امام جمعه چمستان از استاندار در خصوص این موضوع همراه بوده است.

وی با اشاره به مشکلات بودجه‌ای که وجود دارد، گفت: اما با خودیاری و همیاری مردم و شوراهای محل محور آمل به چمستان و نور چراغ های روشنایی با اعتبار بیش ۱۰ میلیارد تومان نصب شد.

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در حوزه جاده‌های ییلاقی اتفاقات خوبی صورت گرفته است، تصریح کرد: جاده لاویج به میرخمند یک کیلومتر آسفالت و سه کیلومتر زیر سازی انجام شد.
نصیری ادامه داد: متاسفانه سیلاب‌های اخیری که در بخش چمستان رخ داد خسارت‌های زیادی به ویژه به پل‌های روستایی وارد کرد که با تعامل مردم و شوراها با مسئولین و درایت فرماندار و بخشدار چمستان نسبت به بازگشایی مسیرهای بین مزارع، به صورت کوتاه مدت برای روستاییان فراهم شد و در حال حاضر هم کار روی پل‌های تخریب شده روستاها درحال انجام است.

وی تاکید کرد: متاسفانه روستاهای ییلاقی بالادست جاده مناسبی ندارد و محل تردد بسیاری از مردم خصوصا در فصل تابستان است که حمایت ویژه مسئولین امر در قسمت محرومیت زدایی را می‌طلبد.  

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در طرح هادی روستاها مشکلات و چالش‌های زیادی وجود دارد، یادآور شد: بسیاری از روستاها بیش از ۵ یا ۶ سال از مهلت بازنگری آنها گذشته و نیازمند نگاه ویژه مسئولان استانی نسبت به بازنگری طرح هادی با توجه به موقعیت و شرایط توریستی بخش چمستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • تاریخ‌سازی لورکوزن ادامه دارد؛ یکه‌تازی آلونسو و شاگردانش
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد